SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Mi a helyzet Magyarországon a pályakezdőkkel?

2009.10.22. 08:51 Varga Kálmán

Pályakezdőként az emberben felmerülnek kérdések, főleg azokban, akik az első hullámban végeznek most a BSc-képzéssel: mennyit ér a diplomám? Mivel szakmai tapasztalat kötelező feltétel szinte mindenhol, csak gyakornoki pozíciók érhetőek el számomra? Lehet, hogy a gyakornoki program végén elbocsájtanak, mert csak olcsó munkaerőként kellettem?

A kilátásokat és a háttérben húzódó megfontolásokat boncolgatja a következő cikk.

"Hazánkban az egyre fokozódó munkanélküliség a pályakezdők számára is komoly kihívást jelent, mivel a munkaerőpiacon való megjelenésük sok esetben hónapokig, akár évekig nem eredményez álláslehetőséget."

http://www.frissdiplomas.hu/index.php?s=1&f=3&hir=163&szo=&honap=&lap=0


Szólj hozzá!

Címkék: oktatás

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr681465013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása