SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Elevator Pitch Competition 2011

2011.03.24. 00:02 Varga Kálmán

Az Elevator Pitch Competition egy speciális programsorozat, melynek célja nagy növekedési képességű vállalkozások és magánbefektetők kapcsolódásának megteremtése formabontó keretek között. A versenyen olyan működőképes, üzleti stratégiával rendelkező projektek mutatkoznak be, amelyek első - vagy következő - tőkebevonásukat tervezik. A versenyen induló projektek esetében nincs iparági megkötés és cég megléte sem feltétel.

A tavaly első ízben megrendezett befektetői rendezvénysorozaton prezentált 25 korai fázisú (startup) vállalkozás közül öt csapat egy milliárd forintot meghaladó összegben vont be tőkét.

A rendezvényre 2011. április 3-ig lehet nevezni a http://epc.colabs.hu címen. Az érdeklődő befektetők ugyanitt jelezhetik részvételi szándékukat!


Szólj hozzá!

Címkék: események

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr172766801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása