SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Egyre többet netezünk mobilról

2011.07.12. 17:45 Sági Krisztina

Néhány évvel ezelőtt is elérhető volt az internetezés a mobiltelefonokról, de igazán népszerűvé napjainkra vált. A telefonok fejlődésével az internetes funkció alapkövetelménnyé vált. Sokan a költségtakarékosabb verziót választva ingyenes wifi-t használnak, vagy az otthonira csatlakoznak, ha épp nincs kedvük a számítógépet bekapcsolni. Természetesen az asztali gép funkcióját nem képes kiváltani kis méretű kijelzője miatt, azonban e-maileket és FB posztokat lehet róla küldeni. :)

"Az első okostelefonokról szóló kutatásában a Pew Internet Project azt találta, hogy az amerikai felnőtt lakosság 35%-a rendelkezik már valamilyen okostelefonnal. A mostani tanulmány vizsgálta az internetezési szokásokat is.

Az okostelefon-használók 87%-a gyakran mobilkészüléke segítségével éri el az webet, vagy olvassa e-mailjeit. Közülük 68% szinte minden alkalommal így tesz."

http://index.hu/tech/2011/07/12/egyre_tobbet_netezunk_mobilrol/

1 komment

Címkék: okostelefon mobilnet

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr763061158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

0Abigél0 2012.08.13. 14:23:48

Imádom, hogy lehet netezni a telefonról is :) Nekem nagyon bejött ez az androidos dolog is, csak nem tudnak leállni és jönnek az újabb és újabb fejlesztések, meg konkurens op.rendszerek, stb. Mindegy nekem a lényeg, hogy a letöltések egyszerűen menjenek. Játékfüggő vagyok, szóval tele van velük a telóm, üres perceimet el kell vhogy tölteni, amivel most játszom egy ingyenes letölthető autós játék és nem tudok leállni vele: play.google.com/store/apps/details?id=air.hu.erste.cargame2&feature ismeri valaki? :) Tudtok még ajánlani ehhez hasonlókat?
süti beállítások módosítása