SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Online média sales igazgató

2010.03.08. 09:52 Varga Kálmán

A Lépéselőny Média Kft. online média sales igazgatót keres.

"Piacvezető üzleti közösségi portálunkhoz keresünk hosszú távra online sales, hirdetésszervezői tapasztalattal rendelkező vezetőt új és meglévő ügyfeleknek történő hirdetések értékesítésre, ügynökségi és kiemelt partneri kapcsolataink ápolására.

Biztosítunk a munka végzéséhez szükséges technikai feltételeket, nyugodt, fiatalos légkört, kimagasló képzéseket, versenyképes fizetést és magas jutalékot.

A jelentkezéseket ide várjuk:
szerkesztoseg@lepeselony.hu, Wágner-Varsányi Orsolyánál"

Szólj hozzá!

Címkék: állás

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr611817951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása