SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Honnan lesz befektetőm?

2011.04.08. 00:07 Varga Kálmán

Egy kis segítség, ha vállalkozásindításban gondolkodsz Te is!

"Mióta az infomeme.com szolgáltatást elindítottuk angyal befektetők segítségével, azóta kapom a kérdéseket, hogyan lehet befektetőt találni egy-egy ötlet vagy vállalkozás beindításához.

Több előadást és kerekasztal beszélgetést is meghallgattam itthon ebben a témában és elég vegyes kép rajzolódott ki. Sokszor elhangzik, hogy befektetőt találni nagyon nehéz, ugyanakkor magán és intézményi befektetőknél rengeteg tőke van, amit nem tudnak hova kihelyezni. Hol az igazság akkor?"

http://hun2.org/honnan-lesz-befektetom

Szólj hozzá!

Címkék: innováció

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr772808526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása