SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Google+: az új közösségi platform

2011.07.13. 10:40 Sági Krisztina

Két cikket is találtam a témában, amit érdemes elolvasni. Közösségi oldalak az elmúlt évtizedben is voltak és valószínűleg a jövő évtizedben is sorra fognak megjelenni. Ez egy jó üzletág. Vajon sikerül-e a google-nak túlszárnyalnia a Facebook felhasználói táborát?
Jelenleg nyilvános teszt üzemmódban működik, de a becslések szerint már most meghaladta a 9,5 millió fős felhasználói létszámot. Az első cikkhez tartozó linkre kattintva lehetőség van meghívót kérni és így csatlakozni a Google+-hoz. A második cikkben 50 szerencsés kiválasztottal együtt fejlesztik a portált.

"Ugyan a Google+ még mindig csupán meghívásos, publikus teszt, de már most több dologban veri a Facebook funkcionalitását. Igaz, mivel még alig tesztelt, hibákban is bővelkedik a rendszer, ezeket azonban folyamatosan javítják. Az sem lebecsülendő, hogy az egyre inkább visszaangolosodó Facebook mellett a Google+ felülete ékes, a legtöbb helyen nyelvtanilag helyes magyart használ."

http://www.technet.hu/hir/20110713/google_no_mint_a_bolondgomba/

"Mark Striebeck, Google-mérnök egy publikus Google+ üzenetben jelentette be, hogy hamarosan bemutatják a Gmail közösségi rétegét, amivel az e-mailt tenné a webes óriás könnyebben kezelhetővé, jobban összeköthetővé a közösségi hálózatokkal. Striebeck azt a kérdést is feltette a posztját olvasó felhasználóknak, hogy szerintük hogyan lehetne a Gmailbe integrálni a Google+ funkciókat a legjobban, hogyan lehetne a Gmail koncepcióját úgy megspékelni a közösségi megoldásokkal, hogy maga a levelezés is egy jobb élmény legyen."

http://www.hwsw.hu/hirek/47031/google-google-gmail-kozossegi-web-api.html


Szólj hozzá!

Címkék: google közösségi média

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr343062861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása