SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Számítógépet csinált a tévéből a Samsung

2011.04.19. 08:25 DanielTakacs

Az új tévékkel már böngészhetünk, alkalmazásokat tölthetünk rájuk, a mobilunkkal irányíthatjuk, és rövidesen képesek átküldeni a műsort a tabletünkre is. A technológia már működőképes, de néhány év még kell ahhoz, hogy hibátlannak lehessen nevezni.

Egy pesti irodaház hetedik emeletén mutatta be a Samsung, hogy mire képesek a legújabb tévéi. Tavaly ugye a 3D volt a hívószó, idén logikus lenne a 4D bevezetése, viszont az idő síkján nehéz értelmezni a tévézést, más dimenziót meg nem nagyon ismerünk, ezért új utakra lépett a távol-keleti cég: az okosságéra.

http://index.hu/tech/2011/04/15/szamitogepet_csinalt_a_tevebol_a_samsung/


Szólj hozzá!

Címkék: tech innováció

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr852836941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása