SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Milliárdok a magyar weben

2011.03.24. 16:03 Varga Kálmán

Mélyponton van a hazai online tartalomszolgáltatói piac. A tartalomipari túlkínálatot jól jellemzi a naponta keletkező, jelentős átfedésű 5-8 ezres szerkesztőségi cikk-tömeg, melyet organikus és irányított formában kapnak az olvasók az erős és az alig létező internetes márkáktól. A költségeket és a profitot biztosítani hivatott hirdetési struktúra viszont már lassan az építőiparra jellemző fő- és alvállalkozói láncot alkot, míg a megrendelőtől a fogyasztóig eljut a hirdetés. Felelős ebben szinte mindenki, megoldás pedig még nincs. Eközben az e-kereskedelem fejlődésnek indult, forgalma tavaly jelentős mértékben meghaladta a százmilliárd forintot, s idén is növekedni fog. Kis magyar összefoglaló a listing fee-től a tranzakciós bevételekig.

A cikkben részletesen olvashatunk a listingpiacról, a tranzakciós piacról, illetve a népszerű kereskedelmi szolgáltatásokról!

http://www.mediapiac.com/digitalis-lap/2011-3-szam/Milliardok-a-magyar-weben/786/

Szólj hozzá!

Címkék: online szolgáltatás

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr522768302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása