SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

A Microsoft megvette a Skype-ot

2011.05.10. 15:37 Varga Kálmán

A Skype-ot az elmúlt néhány napban már hírbe hozták a Google-lal, a Facebookkal és most legutóbb a Microsofttal is. Úgy tűnik, ez utóbbi pletyka igaznak bizonyult, a Wall Street Journal hétfő este még azt írta, nagyon közel a megállapodást a Microsoft és a Skype között, a WSJ által működtetett oldal szerint a hírt meg is erősítették.

"Kedden jelentik be, hogy a Microsoft 8,5 milliárd dollárért megvásárolta a luxemburgi székhelyű Skype-ot. Ez a Microsoft legnagyobb akvizíciója az utóbbi három évtizedben, a hírek szerint maga Steve Balmer vett részt a tárgyalásokon. Fontos lépés ez a Microsoftnak, szeretnének jelentős szereplőivé válni az internetes kommunikációnak is."

http://index.hu/tech/2011/05/10/a_microsoft_megvette_a_skype-ot/

Szólj hozzá!

Címkék: kommunikáció online szolgáltatás

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr462893248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása