SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Szilícium-völgy kísérlet Budapesten

2010.11.03. 13:40 Varga Kálmán

Érdekes kísérlet kezdődött alig egy hónapja a StartupFlyer.com weboldalon azzal a céllal, hogy kiderítsék, vajon lehetséges-e a világ legpezsgőbb vállalkozói környezetéhez hasonlót alkotni egy olyan fejlődő városban, mint például Budapest. A kezdeményezés elindítóinak célja, hogy a legjobb szakemberek, vállalkozók és befektetők könnyebben és sikeresebben találjanak egymásra. Az eddig több mint 400 résztvevő között kialakult új kapcsolatok önmagukért beszélnek, a recept pedig meglepően egyszerűnek tűnik, amit bárki azonnal ki is próbálhat.

"A StartupFlyer egy weboldal, hírlevél és rendezvénysorozat kombinációja. A működési képlet három lépésben összefoglalható:
1. Írd meg, hogy mit keresel, és mid van, ami mások számára hasznos lehet!
2. Jelöld be az oldalon azokat, akiknek a hirdetése felkeltette az érdeklődésed!
3. Gyere el a következő Flyer találkozóra, és ismerd meg őket személyesen!

Az oldalt a programozóktól és grafikusoktól kezdve a több mint tíz éves tapasztalattal rendelkező menedzsereken és kreatívokon át a magánbefektetők és a kockázati tőkealapok képviselői is előszeretettel használják. Akinek felkelti az érdeklődését a több mint 250 hirdetés egyike, és részt venne a 4 hetente megrendezésre kerülő Flyer találkozók egyikén, nem kell mást tennie, mint megadni nagyon röviden (max. 140-140 karakterben), hogy mit keres és mit tud nyújtani, ami mások számára hasznos lehet!"
 
http://startupflyer.com/

Szólj hozzá!

Címkék: online szolgáltatás

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr982419649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása