SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Gépelés közben kiadja a találatokat a Google

2010.09.09. 11:00 Varga Kálmán

Csak el kell kezdeni gépelni és máris megjelennek a találatok – a Google új szolgáltatást mutatott be, mellyel sokkal gyorsabban lehet keresni. A szolgáltatás egyelőre csak az Egyesült Államokban elérhető, egy hét múlva még néhány európai országban. Itthon is működik, ha angolul használjuk a Google-t.

"Ezentúl már a keresőszó begépelése közben is találatokat kapunk a Google-től – jelentette be a cég mai sajtókonferenciáján. Ez azt jelenti, hogy ha beírunk egy szórészletet, máris megkapjuk az ahhoz tartozó találatokat. A keresési javaslatokat végigkattintva pedig azonnal láthatjuk az újabb és újabb találatokat anélkül, hogy entert kellene nyomni.
[...]
A cég becslései szerint keresésenként 2-5 másodpercet is megtakaríthatunk ezzel a technológiával, ezt összeadva a világon másodpercenként 11 óra megtakarítást jelent. A keresőszavak prediktív keresése ötven százalékkal csökkenti a keresésekre fordított időt. Egy tipikus keresés során az Instanttal 5-7-szer annyi találati oldal jelenik meg, mint korábban."

http://index.hu/tech/2010/09/08/mar_a_gepelesnel_kiadja_a_talalatokat_a_google/

Szólj hozzá!

Címkék: google kereső

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr792282409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása