SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Internet helyett jön az outernet

2010.06.17. 14:54 Varga Kálmán

Az internet összeolvad a termékekkel és öt éven belül olyan a szolgáltatásokat érintő innovációk valósulhatnak meg, amelyek megszüntetik a forródrótokat. A gépekkel fogunk beszélgetni.

"A nem mindennapi prognózis Nils Müllertől, a TrendONE cég vezetőjétől származik, aki az októberben megrendezendő Voice Days Plus kongresszus bejelentése kapcsán ismertette véleményét. "Mostanában sokat beszélünk az outernetről, amelyben egyetlen intelligens egységgé olvadnak össze a különböző termékek és szolgáltatások. Az internet gyakorlatilag a számítógépből kiindulva robban ki a valódi világba és főleg azokat a termékeket érinti, amelyeket naponta használjuk. A BMW ConnectedDrive programban már most lehetőség van arra, hogy közvetlenül az autóban ülve használjunk webes szolgáltatásokat. Ülünk a járműben, megnyomunk egy gombot és azt mondjuk: egy háromcsillagos éttermet keresek, amelyben kiváló halételeket lehet enni. A gépkocsi pedig szállítja a választ. Ez az outernet. Nem kell több számítógépet elindítanunk, hanem csak magukat a termékeket, mivel közvetlenül az internetre vannak kötve. Így lesz a jövőben minden eszköz internetképes" - közölte a szakember."

http://www.sg.hu/cikkek/75084/internet_helyett_jon_az_outernet

Szólj hozzá!

Címkék: trendek tech internet online szolgáltatás

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr742089114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása