SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Erasmus fiatal vállalkozóknak - Európa nyitva áll a fiatal vállalkozók előtt

2010.05.23. 13:41 Varga Kálmán

Még az egyetemi évek alatt érdemes megpályázni valamelyik külföldi tanulmányi ösztöndíjat, gondolja a legtöbb hallgató. Ugyanakkor kevesen tudják, hogy 2008-tól az Európai Bizottság által elindított Erasmus Fiatal Vállalkozóknak program nemcsak a diploma előtt állóknak, de a frissdiplomásoknak, és a cégalapítást tervező vagy már céget működtető fiataloknak is támogatást nyújt a külföldi tapasztalatszerzéshez.

"Azok, akik élnek a lehetőséggel és benyújtják pályázatukat, 1-6 hónapig terjedő időszakot tölthetnek egy uniós országbeli tapasztalt kis-és középvállalkozásnál, hogy elsajátítsák a cégalapítás lépéseit, valamint a sikeres vállalatmenedzselést. A program előnye, hogy a kiutazó a gyakorlatban szerezheti meg azt a tudást, amelyet az iskolapadban vagy a tankönyvekből aligha tudna. Továbbá megismerheti egy ország gazdaságát, üzleti környezetét, de üzleti partnerkapcsolatokra is szert tehet."

http://www.felvi.hu/hallgatoknak/karrier/erasmus_fiatal_vallalkozoknak

Szólj hozzá!

Címkék: oktatás pályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr82025086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása