SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Márciusban 61 ezren mondták le a mobilelőfizetésüket a három nagy szolgáltatónál

2010.04.29. 12:20 Varga Kálmán

Fekete hónapként íródhat be a tavasz első hónapja a hazai mobilszolgáltatók történetébe: a három hazai operátort ismét több tízezer fizető ügyfél hagyta ott, legalábbis erről árulkodnak a hatóság aktuális statisztikái.

"A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) márciusi gyorsjelentése, illetve negyedéves áttekintése szerint az előfizetéssel rendelkezők és az utolsó három hónapban hívást indítók vagy fogadók száma januárban még 19 ezerrel nőtt, ám februárban 28 ezerrel, márciusban pedig további 61 ezerrel 10 millió 861 ezerre csökkent. A teljes ügyfélszám közben havi szinten továbbra is stagnált, a szolgáltatók tehát márciusban is összesen 11 millió 883 ezer szerződést tartottak nyilván."

http://www.hwsw.hu/hirek/44461/nhh-nemzeti-hirkozlesi-hatosag-mobiltelefon-piac-marcius.html

 

 

 

 

 

Kíváncsi vagyok, hogy a Djuice térhódításával hogyan fognak változni ezek a számok - a következő jelentésről is be fogunk számolni!

 

 

 

 


Szólj hozzá!

Címkék: trendek kommunikáció

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr751961670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása