SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Jövő héttől jönnek a reklámok a Twitteren

2010.04.14. 17:20 Varga Kálmán

Már korábban írtam arról, hogy új reklámozási platform bevezetésén fáradozik a Twitter a saját rendszerén belül, most ez jövő héttől valósággá is fog válni - keddtől jönnek az ún. "promotált tweet"-ek!

"Eddig csak spamek és a cégek Twitter-fiókjai által nyomott önfényezés formájában találkozhattak a jelenleg legdivatosabb közösségi kommunikációs eszköz felületén hirdetéssel a felhasználók. A négy éves szolgáltató most viszont tényleg reklámokat tesz a Tweetek közé.

Elsőre úgy tűnik, hogy a módszert a Google-től kölcsönözte a twitter, ugyanis a "promotált tweetek", azaz reklámok a keresések után megjelenő találati lista első helyeit foglalják majd el, illetve időről-időre megjelennek a normál üzenetlistában is. Először jövő hét kedden találkozhatnak majd a felhasználók a reklámokkal."

http://www.hwsw.hu/hirek/44345/twitter-reklam-hirdetes-web-kozossegi.html

Szólj hozzá!

Címkék: twitter közösségi média

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr671921198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása