SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Mire jó az iWiW, azon kívül?

2010.03.23. 10:51 Varga Kálmán

"Ismerőseink hálózata, kapcsolataink nyilvántartása önmagában is hatalmas érték, s ezt szinte minden magyar internetező így gondolhatja, hiszen fent van az iWiW-en. Azt már sokkal kevesebben tudják, hogy a legnagyobb magyar közösségi hálózat nem csupán nagyon okos telefonkönyvként és fotóküldő szolgáltatásként használható, hanem rengeteg apró program - iWiW-es neve szerint alkalmazás - segítségével szórakozásra, és ismeretségeink sokféle hasznosítására is alkalmassá tehető."

http://www.origo.hu/techbazis/internet/20100322-az-iwiw-legjobb-alkalmazasai.html

Szólj hozzá!

Címkék: közösség

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr561861207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása