SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Holnap indul az e-kereskedelmi roadshow!

2010.03.16. 20:43 Varga Kálmán

A SZEK.org 2010 tavaszán országos roadshowt indít az elektronikus kereskedelem népszerűsítésére

A szakmai nap és kiállítás átfogó képet nyújt majd az elektronikus kereskedelem magyarországi helyzetéről, lehetőségeiről, trendjeiről az online kereskedelem lényegéről, egy webáruház felépítéséről, működéséről, valamint különféle értékesítési és reklámozási technikákról. Bemutatja az e-kereskedelem, és általában az e-gazdaság üzleti, jogi és informatikai környezetét, eszközeit.

Kiket várunk majd?
A SzEK.org alapvető célja, hogy bárki, aki az e-kereskedelem után érdeklődik, akár szakmai, tudományos vagy üzleti alapon, akár egyszerű kíváncsiságból, a már meglévő tudásszintjétől függetlenül megtalálja a számára új és érdekes információkat és kapcsolatba léphessen az e-kereskedelmi szakma tapasztalt, hiteles szereplőivel.
Várjuk majd:
- az e-kereskedelem és az e-gazdaság után érdeklődő mikro-, kis- és középvállalatok vezetőit, tulajdonosait, egyéni vállalkozókat;
- felsőoktatási intézmények hallgatóit (szakirányú hallgatókat kiemelten) és oktatóit;
- a KKV szektor számára, főleg pénzügyi, számviteli és jogi szolgáltatásokat nyújtókat;

Az E-kereskedelem Szakmai Nap roadshow-n való résztvétel mindenki számára ingyenes lesz!

Tervezett helyszínek és időpontok, illetve további információk:

http://www.szek.org/programjaink/roadshow/214-road-show

Szólj hozzá!

Címkék: események szek szekit hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr441745117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása