SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Magyar webkeresők egymás ellen

2010.03.12. 10:38 Varga Kálmán

Korábban már beszámoltunk egy kiemelkedő, magyar fejlesztésű böngészőről - most megjelent az Origón egy olyan cikk, ami versenyezteti egymással a vetélytársakat, és mivel érdekel bennünket a téma, ezért egyértelműen erről is be kell számolnunk!

Vajon le tudják nyomni valaha a Google-t?

"Az elmúlt években hiába vált a Google idehaza is piacvezető webkeresővé, és a "guglizás" a webkeresés szinonimájává, több hazai fejlesztő és induló vállalkozás vezetője is úgy gondolta, tud jobbat, és saját keresőt indított el.
[...] Választék tehát van bőven, de a magyaroknak szánt keresők sikere szempontjából a legfontosabb kérdés az, jobban megéri-e ezeket használni, mint a Google-t? A világ első számú keresője azzal lett piacvezető, hogy a legrelevánsabb találatokat adja vissza a felhasználónak, gyorsan, áttekinthető formában. Egy általános célú keresőnek ezzel kell felvennie a versenyt.
Éppen ezért ugyanazzal a módszerrel tettük próbára a hazai keresőket: elővettünk néhány olyan keresőkifejezést, amelyek egyrészt népszerűek, másrészt hétköznapi problémákra nyújtanak megoldást, hogy megnézzük, mennyire hasznosak a magyar szájtok a mindennapokban."

http://www.origo.hu/techbazis/internet/20100311-magyar-webkeresok-egymas-ellen-bluu-miner-szorcs-teszt.html

Szólj hozzá!

Címkék: kereső

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr791833652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása