SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Lassan, de terjednek az üzleti jellegű közösségi funkciók

2010.02.16. 23:45 Varga Kálmán

A napokban az iWiW-en és a Facebook-on új alkalmazások váltak elérhetővé a felhasználók számára - mindez nem lenne hírértékű, ha egyik sem rendelkezne komoly üzleti pontenciállal!
A magam részéről nagyon örülök annak, hogy végre kezdenek ebbe az irányba is nyitni a cégek, ideje volt észrevenni a kihasználatlan lehetőségeket.

"Először nyílt lehetőségük a felhasználóknak szobát foglalniuk egy panzióban a közösségi portál rendszeréből. A vendéglátóhelyek a barátok ajánlásának erejére építenek.
Az Apfelhof
panzióban ezentúl bárki lefoglalhat szobákat, illetve apartmanokat akár a Facebookon keresztül is. "Számomra fontos, hogy vállalkozásunkat egy elfogadható ár mellett magas minőségi szolgáltatásokkal jeleníthetem meg a piacon. Szeretnénk a jövőbeli vendégeink igényeit kielégíteni és ebben partnerre találtunk az Easybooking cégben és a Facebookban" - közölte Jürgen Rohrer, az Apfelhof tulajdonosa, aki bízik az új szolgáltatás sikerében."

http://www.sg.hu/cikkek/72479/szobafoglalas_a_facebookon
"A Carnation által fejlesztett új alkalmazás segítségével most már megoszthatod utazási élményeidet ismerőseiddel az iWiW-en! Legyen szó közös nyaralásról, túrázásról, balatoni fesztiválról, repülési élményről, vagy akár egy hétköznapi buszozásról, a „Veledutaztamnak” készített applikáció segít az emlékek felelevenítésében.
[...] Az új iWiW-es alkalmazás segít a közös programok megtervezésében is: értesítheted a barátaid, hogy hol- és mikor vagy megtalálható, hol tudnak veled összefutni, mikor, mit tervezel. Emellett az útitársaid részére virtuális ajándékot is küldhetsz, hogy feldobd a napjukat!"

http://www.btl.hu/cgi-bin/oregano/hirek.cgi?siteidx=1&hiridx=11414&checkstring=1266363759

Szólj hozzá!

Címkék: web 2.0 közösségi média online szolgáltatás

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr71765129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása