SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Keresőmarketing Nap 2009

2009.11.14. 22:03 Varga Kálmán

"Tudta-e, hogy a keresőmarketing egyike azon kevés eszköznek a reklámpiacon, mely a válságban is növekszik? Meg szeretné tudni, hogy mi várható jövőre? Találkozni szeretne a hazai SEO gurukkal?
Egy szakmai nap arról a reklám- és marketingeszközről, amely manapság a legtöbbet foglalkoztatja a marketingeseket, vállalkozókat, kereskedőket és reklámszakembereket. Egy nyitott beszélgetés, ahol mindenki megkapja kérdéseire a választ.
Egy nap, hogy rövid legyen és velős."

http://keresomarketingnap.hu/

Jegyet is lehet rá nyerni, egy felettébb butácska kérdésre kell válaszolni a következő oldalon: http://out2.mcorp.hu/jatek/kkv_keresomarketingnap/


Szólj hozzá!

Címkék: marketing kereső események

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr351526421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása