SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Neten a Cégem – nagyszabású, kisvállalkozásokat segítő program

2011.02.03. 16:01 Varga Kálmán

"Neten a Cégem" - ez a neve a most induló, hosszútávú, az egész országot behálózó kezdeményezésnek, ami az Online Marketing Akadémia szakmai támogatásával, közös együttműködésben a Google Magyarországgal, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával, a Budapest Bankkal és a HonlapABC-vel indul.

A nagyszabású, kisvállalkozásokat segítő program eredményeképp azt várják, hogy még ebben az évben legalább 25 000 vállalkozás nyit az online jelenlét felé, hoz létre honlapot, és alapozza meg jövőbeni sikereit a felajánlott eszközök segítségével.

A kezdeményezésben résztvevő cégek mindegyike a saját kompetenciájának megfelelő termékkel, szolgáltatással, vagy tudásanyaggal járul hozzá a megcélzott kisvállalkozások támogatásához, így a saját portfóliójukból olyan kezdőcsomagot állítottak össze, mely a programban részt vevő cégeknek épp a fent említett problémák megoldásában jelent segítséget, meghatározott időszakon át díjmentesen.

A “Neten a Cégem” kezdőcsomag tartalma:

A programban résztvevő cégek az alábbiakat vehetik díjmentesen igénybe:

  • Ingyenes weboldal, választható sablonokkal, egyszerű, nagyon könnyen használható adminisztrációs kezelőfelülettel (6 hónapig)

  • Ingyenes .hu domain regisztrálás és -fenntartás (6 hónapig)

  • Ingyenes Internet bank

  • 15. 000 Ft értékű Google AdWords kupon az induláshoz

A programban résztvevők, és minden más fejlődni kívánó vállalkozás számára is publikus a “Neten a Cégem” kézikönyv, ami elengedhetetlen információkkal látja el a most indulókat: 60 oldalas tudásanyag, tele alapvető információkkal, példákkal, ötletekkel, és azonnal megvalósítható lépésekkel.


További információk erre a linkre kattintva olvashatók!

Szólj hozzá!

Címkék: google internet online marketing

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr382636161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása