SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

SzEKIT a PTE Uniface rendszerében!

2010.12.02. 14:55 Varga Kálmán

A PTE izgalmas, virtuális egyetemista-szimulációjában helyet kapott tagozatunk is, ahol velünk kapcsolatos kérdéseken keresztül megismerkedhetnek a SzEKIT-tel az egyetemista-jelöltek is!

Csatlakozz, lájkolj, oszd meg és uralkodj! Ha kíváncsi vagy, mi minden vár rád az ezerarcú egyetemen, ne habozz!

Felvételizz a PTE virtuális évfolyamára, ahol nem csak új élmények és barátok várnak rád, hanem menő nyeremények is.

Az online játékban nem csak az egyetem 3 dimenziós épületeibe lépsz, de megismered Pécs vagy Szekszárd számtalan izgalmas helyszínét, nevezetességét, mint a Tudásközpont, a TV-torony, vagy a legtutibb bulihelyek, ráadásul minden helyszínen életszerű szituációkkal szembesülsz, és érdekes ismeretek készítenek fel közelgő egyetemista életedre.

Virtuális hallgatóként játsszva tanulsz és nyersz. Nemcsak érettségi tudásod fejleszted, hanem megtudod, milyen sokszínű egy egyetemi kar. Párbajozz a többi játékossal, mutasd meg, ki a legjobb és oszd meg barátaiddal a Facebookon!

Regisztrálj a játékba az uniface.hu oldalon és lájkold a Facebook oldalunkat!

Ezt az élményt ne hagyd ki!

www.uniface.hu
www.facebook.com/uniface.hu

Szólj hozzá!

Címkék: oktatás szekit hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr382488557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása