SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Erre használják a magyarok a mobilt

2010.11.26. 11:06 Varga Kálmán

Felmérés készült a hazai mobilozási szokásokról - a magyarok többsége inkább zenét hallgat és fotóz mobiljával semmint netezik, a legkedveltebb márka még mindig a Nokia.

 

"Az infografikából jól látszik, hogy a magyarok többsége a telefonáláson kívül még mindig elsősorban zenehallgatásra és fotózásra használja a telefonját, és inkább szolgáltatótól vásárol mobilt, amit csak akkor cserél, ha elromlott, vagy ha lejárt a hűségidő. Ugyanakkor a legtöbb magyar elégedett a telefon navigációs képességeivel (már ha van) e-mailjeit viszont soha, vagy csak vészhelyzet esetén olvassa el mobilján. A fizetős mobiltartalmak gyerekcipőben járnak, de a mobilos netezés lassan terjed. Itthon a kedvenc márka még mindig a Nokia, második helyen a Samsung, harmadik legkedveltebb a SonyEricsson. A hazai viszonyok sajátosságát mutatja, hogy a világszinten a piacot meghatározó iPhone, Blackberry és HTC készülékeket itthon a válaszolók mindössze 7 százaléka használja."

http://www.technet.hu/telefon/20101125/erre_hasznaljak_a_magyarok_a_mobilt/

Szólj hozzá!

Címkék: trendek mobil szolgáltatás

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr372474354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása