SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Online marketing, közösségi média területre kreatív embert keresnek

2010.10.25. 19:48 Sági Krisztina

Kaptunk egy izgalmas felhívást egy álláslehetőségre, jelentkezz bátran, ha Te vagy az az ember, akit keresnek!

"Keresünk lelkes, tehetséges fiatal munkatársat - akár egyetemi hallgatót - aki szívesen bütyköl google adwords kampányokat, online marketinget, online marketing kampányokat, facebookos, iwiwes, egyéb közösségi oldalakon ólálkodik, stb.

Célcsoportunk a magyar mikro- és kisvállalkozók, illetve ezen belül meghatározott iparágak. A szépen növekvő pályázatíró cégünkben nagyon klassz, profi kis csapatunk van. Biztosan jól fogod nálunk érezni magad. A lényeg, hogy nyüzsgő, mindenlébenkanál, kreatív legyél :)

Ha otthon érzed magad a fent leírtakban, jelentkezz a
berecz.zoltan@gepbeszerzes.hu e-mailen. Ne küldj önéletrajzot, csak 3 mondatot, amit ezzel a melóval kapcsolatban a legfontosabbnak tartasz közölni magadról!

Gépbeszerzés.hu Kft."


Szólj hozzá!

Címkék: állás

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr972398337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása