SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Internet Hungary 2010

2010.10.20. 09:54 Varga Kálmán

Idén 11. alkalommal kerül megrendezésre az Internet Hungary konferencia, amely idén október (25)–26–27-én, új helyszínen, a siófoki Hotel Azúrban lesz megtartva.

A SzEK.org, és ezáltal SzEKIT tagoknak 13% kedvezmény jár a részvételi díjból!

A rendezvényen évről évre 1000-1200, a média, a hírközlési, az informatika, a marketing és a kommunikáció területén dolgozó, hazai és multinacionális cégeket, az államigazgatást vagy a civil szférát képviselő döntéshozó és szakember vesz részt, hogy találkozzon és eszmét cseréljen a hazai infokommunikációs piac meghatározó véleményformálóival és a meghívott nemzetközi szaktekintélyekkel.

"Az Internet Hungary konferencia természetesen minden évben igyekszik teljes körű áttekintést adni a szélesen értelmezett infokommunikációs szektor előző egy évének fejleményeiről, segítve a résztvevőket eligazodni a legfrissebb technológiai és üzleti innovációk, konvergencia-jelenségek, illetve az ágazattal kapcsolatos uniós törekvések, hazai kormányzati szándékok és új jogszabályok között. Emellett minden évben „mélyfúrást” is végzünk, kiemelve egy-egy, az ágazat jövőjét alapvetően meghatározó jelenséget, amelyet minden oldalról körbejárva alaposan kivesézünk. Idei rendezvényünk fókuszára utal a konferencia mottója:
Digitális lábnyomok. A kiszámítható jövő – és a káosz."

http://www.internethungary.com/

Szólj hozzá!

Címkék: események

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr102385435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása