SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Bemutatták a Windows Phone 7-et

2010.10.12. 12:06 Varga Kálmán

A tömegtermékeiről ismert szoftveróriás, a Microsoft évek óta először próbálkozik igazán különc húzással, hogy visszahódítsa az okostelefonok használóit az iPhone-tól és az Androidtól. Teljesen új világot kínál a Microsoft most kiadott mobilszoftvere, a cég azt ígéri, nincs többé elveszett adat, nincs többé nehézkes adatátvitel. Ráadásul a Microsoft olyasmit kínál, ami divatosságban felveheti a versenyt az ellenfelekkel.

"A Microsoftnak alaposan fel kellett kötnie a gatyáját, hiszen az  Apple iPhone-ja, a Google Android szoftvert használó mobilok és a Blackberry-k alaposan megtépázták a cég hírnevét és piaci részesedését az okostelefonok piacán, pedig iparági becslések szerint hamarosan ilyen nagy tudású készüléket használ majd a felhasználók hetven százaléka."

http://www.origo.hu/techbazis/mobil/20101011-bemutattak-a-windows-phone-7et.html

Szólj hozzá!

Címkék: tech okostelefon

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr322365040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása