SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Jön az eBay Magyarországra - de hogyan?!

2010.10.05. 00:54 Varga Kálmán

Nem lehet majd licitálni, a termékek csak angolul lesznek fent, csak PayPal-lal lehet fizetni, és csak venni tudunk, eladni nem.

Egy magyar nyelvű béta oldal már elérhető ezen a linken, illetve az index leközölt egy cikket is erről, az alábbi linken.

"Október végén elindul az eBay magyarországi oldala. Az online aukciós ház oldalát már most is el lehet érni magyar nyelven, ez annyiban lesz más, hogy kifejezetten a hazai viszonyokra készül az oldal. Egyszerre több európai országban – köztük Portugáliában – jelenik meg az eBay ősszel."

http://index.hu/tech/2010/10/04/jon_az_e-bay_magyarorszagra/

Felmerül a kérdés: ennek vajon van-e értelme, főleg annak fényében, hogy van már egy Vateránk?

(Az értesülést köszönjük az OMA-nak!)


Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: ekereskedelem

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr792345577

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Magyar eBay: ráfizetünk? 2010.10.07. 23:18:58

A minap jelent meg a hír, hogy az eBay Magyarországra érkezett. Mondjuk ne akadjunk fenn azon, hogy egyébként tökéletesen mindegy, hol székelnek az Internetes cégek, egyszerűen vessünk egy pillantást a „magyar” eBay honlapra. Az első három ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása