SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

A Facebook beszáll a mobilbizniszbe

2010.09.22. 08:31 Varga Kálmán

A cég legjobb programozói dolgoznak egy titokzatos mobiltelefonos projekten, amiről a cég tagadja, hogy saját telefon vagy mobilos operációs rendszer lenne. De akkor micsoda?

"A Facebook titokban saját fejlesztésű mobiltelefonon dolgozik - adta hírül belső információkra hivatkozva a Techcrunch. A pletykák szerint a közösségi oldal a Google-höz hasonló módon szállna be a mobilok világába: a készüléket egy tapasztalt külső gyártóval készíttetné, az operációs rendszert és a telefonon futó szoftvereket viszont saját maga."

http://index.hu/tech/2010/09/20/a_facebook_beszall_a_mobilbizniszbe/

Szólj hozzá!

Címkék: kommunikáció

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr982312030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása