SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

A Google a Web 3.0 szerepére készül

2010.09.17. 18:28 Varga Kálmán

A Google nem akar versenyezni egyetlen közösségi oldallal, sőt az internet egyetlen szereplőjével sem. Ő akar lenni a közösségek közösségi hálózata – maga akar lenni az internet!

"Eric Schmidt megerősítette, hogy még az idén új közösségi komponensek kerülnek ki a cégcsoporttól, de elutasította azokat a híreszteléseket, amelyek szerint egy „Facebook-gyilkos” bejelentésre készülnének. A Google vezérigazgatója minderről a társaság partnerfórumán, a kedden megrendezett 5. Zeitgeist konferencián beszélt Kaliforniában."

http://www.socialtimes.hu/articlepage/?id=139

Szólj hozzá!

Címkék: google internet

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr392303875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása