SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

A Facebook megverte az egész amerikai internetet

2010.09.13. 09:12 Varga Kálmán

Minden más webhelynél, még a YouTube-nál és a Google-nál is több időt töltenek a közösségi oldalon az amerikai felhasználók. A rangsor az elmúlt egy évben rendeződött át teljesen.

"Az amerikai internetezők összesen 41,1 millió órát töltöttek facebookozással augusztusban, ami azt jelenti, hogy az összes internetezésre fordított idejük 9,9 százalékát ott töltötték el - közölte a ComScore piackutató cég az AP szerint. Ezzel a közösségi oldal megelőzte a Google-t, amelyre 39,8 millió percet fordítottak, vagyis az idejük 9,6 százalékát."

http://www.origo.hu/techbazis/internet/20100913-a-facebook-megverte-a-googlet-a-youtubeot-es-az-egesz.html

Szólj hozzá!

Címkék: trendek internet közösségi média

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr842292190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása