SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Országos Marketing Konferencia 2010

2010.07.09. 19:07 Varga Kálmán

2010. november 3-4-én kerül megrendezésre a 20., jubileumi Országos Marketing Konferencia!

"A konferencia legfőbb célja: összehozni egy közös nagy találkozásra, beszélgetésre mindazokat, akiknek van mondanivalójuk és ötletük a XXI. századi marketinggel kapcsolatban.

A két nap alatt kilenc szekcióban beszélhetik meg a szakemberek a trendeket, a tapasztalataikat és vethetnek fel új ötleteket, megoldásokat.
A két plenáris ülés átfogóbb előadásokra ad lehetőséget, ahol – többek között - sikeres magyar vállalkozások mutatják be saját sikereik marketing „titkát”.A konferenciához kapcsolódó pályázatok díjkiosztása, eredményhirdetése a zárónapon lesz. Az esti program a szórakozás mellett a szakmai kapcsolatok fejlesztésére, erősítésére is lehetőséget ad."

http://www.marketingkonferencia.hu/

A részletes program ITT található!


Szólj hozzá!

Címkék: marketing események

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr172141614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása