SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Első SzEKIT szakmai est - célkeresztben a közösségi média

2010.06.21. 23:19 Varga Kálmán

Ezúton szeretnénk sok szeretettel meghívni minden kedves érdeklődőt az első szakmai estünkre!

A szakmai estjeink célja, hogy közelebb hozzuk az e-kereskedelem, online marketing és az e-business iránt érdeklődő fiatalokat egymással, az ágazatban működő cégekkel, szakemberekkel. Az előadások, tematikus beszélgetések célja emellett olyan gyakorlati információkkal ellátni a résztvevőket, melyet az iskolapadban nem lehet megszerezni!

Az első szakmai est Budapesten kerül megrendezésre június 25-én, melynek fő témája a mostanában rendkívül népszerű Social Media!

Az esemény a COLABS nagytermében kerül lebonyolításra (1054 Budapest, Vécsey utca 3.) este 19 órától.

A nyitóest előadói a SzEK.org elnöke, Kis Ervin Egon és dr. László Gergely a The Cook Kft-től, aki a Csajok és Pasik iWiW alkalmazás, valamint a csajokespasik.hu társkereső oldal képviselője!

Az előadásokat egy kerekasztal beszélgetés követi, melynek keretében a résztvevők becsatlakozhatnak, véleményt cserélhetnek, illetve elleshetnek ötleteket, praktikákat is!

A részvétel mindenki számára ingyenes, csupán egy visszajelzést szeretnénk kérni a részvételi szándékodról az info@szekit.hu e-mail címre.

Gyere el és tanulj előadóink gyakorlati tapasztalataiból, ismerkedj meg az ágazat meghatározó egyéniségeivel!


Szólj hozzá!

Címkék: események szekit hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr462099720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása