SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Nem csak a húszéveseké a világ: 50+ a Facebook-on

2010.06.15. 22:29 Varga Kálmán

Az ötven feletti korosztály is könnyedén megbírkózik a nettel, a közösségi szájtokkal, és sokszor arra használja a webet, hogy nyomon kövesse gyerekei, unokái életét. Az AARP felmérése szerint az ötven év feletti amerikaiak több mint negyede (27 százalék) használ közösségi szájtot. A legnépszerűbb köztük is a Facebook, a megkérdezettek 23 százalékának jobban tetszik, mint a MySpace, a LinkedIn vagy a Twitter. Egy másik felmérés hasonló tendenciákat mutatott annak ellenére, hogy egy kimutatás szerint az idősebb amerikaiak rosszakat hallanak a médiában a Facebookról.

"A legtöbben arra használják ezeket az oldalakat, hogy a családtagokkal tartsák a kapcsolatot. Háromnegyedük mondta azt, hogy a gyerekeken és unokákon kívül más családtaggal is tartják a kapcsolatot, 62 százalék a gyerekeivel, 36 százalék az unokáival is kommunikál.
Azt se felejtsük el, hogy ennek a generációnak van pénze kütyükre. A megkérdezettek 83 százaléka például már hallott az iPadról, 11-14 százalékuk tervezi is, hogy vásárol egyet."

http://index.hu/tech/2010/06/15/a_kozepkoruak_megszalljak_a_facebookot/

Szólj hozzá!

Címkék: trendek közösség közösségi média

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr252084734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása