SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Nem szeretik a magyarok az e-számlát

2010.05.26. 21:14 Varga Kálmán

Jelenleg Csehország, Oroszország és Magyarország bizonyul legkevésbé nyitottnak az elektronikus átállásra. A lakosság körében 80 százalék azok aránya, akik a jövőben is postán szeretnék megkapni számláikat.

"Az EU országaiban évente több mint 30 milliárd számla keletkezik , amelyek 97 százaléka még mindig papír alapú, így 400 ezer tonna papírt használnak fel erre a célra (egy papírszámla teljes költsége 8 euró) - adta hírül a Itella Informationa nevű e-számlázással foglalkozó cég, saját 16 országra kiterjedt felmérésének eredményeire hivatkozva. A 2010 tavaszán végzett átfogó kutatásuk szerint bár a vásárlók és fogyasztók várakozásainak a jövőben az elektronikus számla felelne meg leginkább, az európai vásárlók többsége jelenleg mégis papíron kapja meg postaládájába számlái javát."

http://www.digibiz.hu/tul-sok-a-papir-alapu-szamla-az-eu-ban/20100525

Szólj hozzá!

Címkék: trendek online szolgáltatás

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr992031167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása