SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Júniustól fizetős lesz a The Times weboldala

2010.03.30. 14:37 Sági Krisztina

Vajon mi fogja ösztönözni a TimesOnline olvasóit, hogy ne térjenek át más online hírportálokra? Mivel tud többet egy olyan oldal amiért még fizetni is kell az interneten? Nem elég, hogy az internetért már fizet az ember, még a hírekért is ezt tegye?
A kérdésekre a válaszok még nem tisztázottak, de azért az alábbi cikk azt ígéri, hogy majd a fizetős tartalom minőségibb lesz, mint más oldalon közzétett ingyenes tartalom. Manapság már több olyan hírportál is létezik, ahol az ember ingyen összeállíthatja az őt érdeklő cikkek témáját, s ezeket minden nap meg is kapja e-mailben. Kíváncsian várom, mit hoz a jövő.

"A The Times és a The Sunday Times a brit lapok közül elsőként teszi teljes egészben fizetőssé az általa szolgáltatott digitális tartalmakat. A napi látogatók mindkét portálhoz hozzáférhetnek, míg a heti előfizetők egy külön e-újsághoz és más alkalmazásokhoz is hozzájutnak. A két portál azok számára is elérhető lesz, akik a hét minden napján járatják a nyomtatott újságot."

http://www.fn.hu//media/20100330/juniustol_fizetos_lesz_the/

Szólj hozzá!

Címkék: média

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr671880827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása