SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Egy órára elsötétül az Origo

2010.03.26. 08:49 Sági Krisztina

Holnap lesz a Föld órája, melyet a Magyar Telekom idén is támogat. Március 27-én 20:30 és 21:30 között sötétségbe borulnak a vállalat nagyobb fényreklámjai, irodaházai, valamint az Origo, az Iwiw és az Ozone Network. A Föld óráját első alkalommal 2007-ben rendezték meg Sydneyben, akkor 2,2 millióan kapcsolták le a világítást otthonukban, irodájukban vagy üzletükben. A program 2008-ban és 2009-ben már globális volt, tavaly világszerte 3929 város és település borult sötétbe 60 percre. Fontosnak tartom az ilyen jellegű megmozdulásokat. Jómagam is le fogom kapcsolni a villanyt. Ennyit megér a globális felmelegedés elleni küzdelem.

"A Föld Órája idején a Magyar Telekom 14 T-Pont üzletében, valamint irodaépületein és T-Home, T-Mobile fényreklámjain kapcsolja le a villanyt. Továbbá egy órára az Origo, az Iwiw weboldalai és a vállalat honlapjai fekete háttérrel, energiatakarékos üzemmódban jelennek meg."

http://www.kreativ.hu/cikk.php?id=26206

Szólj hozzá!

Címkék: média

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr131869677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása