SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Jön a Twitter hirdetési platformja

2010.03.14. 12:32 Varga Kálmán

Néhány hete már felrepült a hír, hogy bevezetnének egy hirdetési rendszert a Twitter rendszerébe - ezt úgy képzelik el, hogy az adott, hirdetést tartalmazó tweet-nél egy hashtag jelezné, hogy egy szponzor által fizetett hirdetésről van szó, mégis olyan releváns és hasznos lenne "reklám létére" ez a tweet, hogy a felhasználók gyakorlatilag nem is klasszikus hirdetésként gondolnának rá, hanem az egész hírfolyam egy természetes, magától értetődő elemeként!

Pontos bevezetési időpontot a mai napig nem lehet tudni erről, de több elképzelés is szóba jöhet a megvalósítására - meglátjuk, hogy mi sül ki belőle!

http://www.mediapost.com/publications/?art_aid=122950&fa=Articles.showArticle

Szólj hozzá!

Címkék: twitter

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr821838640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása