SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Figyelmeztető ikon az online viselkedés alapú reklámozásnál

2010.02.28. 13:24 Varga Kálmán

"Az amerikai reklám és marketing szektort képviselő kereskedelmi szövetségek egy új ikont vezettek be, melynek célja, hogy a fogyasztókat tájékoztassa, amennyiben az adott oldalon online viselkedés-alapú reklámozást (OBA) használnak. A kezdeményezés a fogyasztói bizalom visszaállítását és az átláthatóság növelését hivatott szolgálni."

"Az új logó arról informálja majd a felhasználókat, hogy OBA technikákat alkalmaznak az adott oldalon, és a fogyasztók hatékonyabb tájékoztatását is célul tűzte ki. A résztvevő cégek az ikon mellett azonos szövegezést is használnak majd az online viselkedés-alapú targetálás során, hogy kifejezzék, tartják magukat a megfogalmazott elvekhez."

http://www.brandtrend.hu/hir/3871/figyelmezteto_ikon_az_online__viselkedes_alapu_reklamozasnal.html

Szólj hozzá!

Címkék: média tech online marketing

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr491796862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása