SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Facebook-minialkalmazás: hatalmas üzleti potenciál?

2010.02.25. 20:59 Varga Kálmán

Először kétkedve fogadtam a Facebook minialkalmazás-játékait, bevallom le is tiltottam a kapott töménytelen mennyiségű meghívók miatt minden ezekhez köthető dolgot.

Aztán egyrészt kiváncsiságból, másrészt az alábbi cikkhez hasonló beszámolók miatt rászántam magam, hogy múlt hétvégén megkérjem kettő "aktív felhasználó" barátom, hogy ugyan magyarázzák már el, mutassák meg, hogy mi "ehető" ezeken annyira :).

Bevallom (és ezzel nem árulok el újdonságot) meglepődtem, hogy mennyi befektett munkaóra van ezekben, és hogy milyen okos megoldásokkal tudják bizonyos elvárt viselkedésre, cselekvésre sarkallni a felhasználóikat ezek a játékok - nem csoda, hogy népszerűek, hiszen erre íródtak... Megláttam bennük egyfajta lehetőséget, a következő számok láttán pedig komolyan elgondolkozom azon, hogy bármilyen következő projektnél ha van rá mód, akkor alkalmazni kellene egy-két jól bevált fogást ezektől a játékoktól tanulva.

http://www.gamestar.hu/farmville-nehany-erdekes-statisztikai-adat.html

Szólj hozzá!

Címkék: közösség

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr11790185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása