SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Napi 50 millió üzenet Twitteren

2010.02.24. 19:47 Varga Kálmán

"5 ezerről 50 millióra nőtt a napi Twitter üzenetek száma az elmúlt három évben – derül ki a mikroblog-szolgáltatás statisztikáiból. Így 2010-ben a Twitter felhasználók naponta 50 millió, másodpercenként átlagosan 600 üzenetet küldenek egymásnak."

"Kevin Weil, a Twitter elemzői csoportjának tagja szerint a twitterezők 2007-ben napi ötezer, 2008-ban háromszázezer, 2009 elején pedig 2,5 millió üzenetet küldtek naponta. A Twitter blogján közzétett számok szerint tavaly a bejegyzések mennyisége 1400 százalékos növekedés mellett az év végére elérte a napi 35 millió üzenetet, idén pedig már az 50 milliót is. Ez azt jelenti, hogy másodpercenként átlagosan 600 üzenetet küldtek a mikroblog-szolgáltatás használói."

http://kreativ.hu/cikk.php?id=25938

Szólj hozzá!

Címkék: twitter

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr731787635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása