SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Iráni Cyber Hadsereg - jött, látott, villantott

2009.12.19. 10:03 Varga Kálmán

Kimutatták a foguk fehérjét tegnap az iráni hackerek - a Twitter DNS-bejegyzésehez fértek hozzá, és az itt lévő adatokat átírva egy másik oldalra irányították át a Twittelni vágyó netezőket.

Az üzenetük szerint Amerika csak úgy gondolja, hogy irányíthatja az internetet, valójában pedig a hackercsoportok kezében van a világháló - ezzel meglepték mind a Twittert, mind a fél netközösséget, még én is egyből arra gondoltam, hogy "nahát, egy ilyen nagy online szereplő, és előfordulhat ilyen vele...".

Azt hiszem ezután jobban odafigyelnek majd azon online oldalak üzemeltetői, akik szintén az ilyen csoportok szervezkedéseinek / üzenetváltásainak adnak jelenleg teret...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.origo.hu/techbazis/internet/20091218-irani-hackerek-tamadtak-be-a-twittert.html

Szólj hozzá!

Címkék: twitter

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr11609214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása