SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Hogy lesz egy reklámból sláger - a közösségi média ereje

2009.12.10. 18:44 Varga Kálmán

Szerintem mindenki találkozott a T-Mobile legújabb karácsonyi reklámjával, amiben telefonon keresztül énekel a székben ülő hölgyemény a párjának, és ezt hallgatja a nagy havazásban mindenki.
Erről a reklámról van szó:

 

Ez a dal eredetileg csak eddig a 10 mp-es snitt erejéig létezett, azonban a közösségi média hangja eljutott a készítőkhöz - annyian keresték az eredeti dalt (hol lehet meghallgatni a teljes verziót, ki énekli, mi a címe, stb.), hogy megcsinálták a teljes verziót belőle:
 


 Tényleg hihetetlen dolgok történhetnek meg a közösségi média hatására...


1 komment

Címkék: közösségi média

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr31588774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

felperes 2009.12.17. 11:10:53

Ennek a bejegszésnek az ötlete nem innen jött? www.oma.hu/kata

Itt még egy interjú is hallható a dalt éneklő Csondor Katával!
süti beállítások módosítása