SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Mobilinternet-gyorsjelentés

2009.12.03. 12:11 Varga Kálmán

"Meghaladta a 800 ezret a hazai mobilinternet-előfizetések száma. A felhasználók 113 ezer gigabájttal több adatot forgalmaztak, mint szeptemberben."

"Októberben a szeptemberi 767 ezerről 803 ezerre emelkedett a három magyarországi szolgáltató mobilinternet-előfizetéseinek száma, miközben az egy előfizetőre jutó adatforgalom a szeptemberi 1,43 gigabájtról 1,56 gigabájtra nőtt – derül ki a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) mobilinternet-gyorsjelentéséből. A teljes előfizetői táboron belül az aktív (az utolsó három hónapban használt) kártyák száma októberben 605 ezerről 627 ezerre nőtt. A felhasználók mintegy 978 ezer gigabájt adatot forgalmaztak (113 ezerrel többet, mint az előző hónapban)."

http://www.itbusiness.hu/hirek/ict/Megugrott_a_mobilinternet_adatforgalma.html

1 komment

Címkék: mobilnet

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr641561531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

helota (törölt) · http://www.bibliotecapleyades.net/biggestsecret/biggestsecretbook/images/biggestsecretbook42.jpg 2009.12.16. 13:26:00

A mobilinternet a legnagyobb átverés. A sebessége legalábbis a T-mobilenál 20 kb/s körül van a beigért 7,2 M helyett. Sokkal szarabb mint a valamikori betárcsázós modemes vonal, az ADSL-nek meg vizet sem visz. A szerződési feltételek rettenetesen előnytelenek és akkor sem tudsz kilépni a szerződésből ha nem müködik a szolgáltatás.
Az ügyfélszolgálat nulla. Inkább háromszor annyi pénzért müködőképes internetet más szolgáltatónál mint mobilinternetet a T-mobile-tól.
süti beállítások módosítása