SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Egyre veszedelmesebb a világháló

2009.11.03. 15:44 Sági Krisztina

A vírusok megkeseríthetik az életünket, melyet a világhálóról könnyedén beszerezhetünk. Csak néhány fertőzött e-mail, egy pár kattintás és már meg is van a baj. Persze ezeket ki lehet védeni vírusírtóval, de a hackerek is fejlődnek, tanulnak, hogy minél több helyről kapjuk a támadást (iPhone). Ezek a vírusok törölhetik a számunkra fontos adatokat vagy személyes információkat tudhatnak meg rólunk a hackerek.

"Tíz támadásból hat a webes alkalmazások ellen irányul. A webhelyek sérülékenységeit kiaknázó hackerek előszeretettel kovácsolnak egyébként megbízhatónak ismert site-okból rosszindulatú szervert. A Microsoft Office, az Adobe Flash és más alkalmazások ugyancsak gyakran kerülnek a célkeresztbe. Tovább rontja a helyzetet, hogy a cégek nem ritkán kétszer annyit késlekednek az alkalmazások biztonsági frissítésével, mint az operációs rendszerekével."

http://www.itbusiness.hu/hirek/ict/egyre_veszedelmesebb_hely_a_vilaghalo.html


1 komment

Címkék: biztonság

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr761496022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BaluKapitany · http://profihonlapkeszites.hu 2009.11.05. 16:43:53

víruskereső nélkül élni felelőtlenség... de én szeretem a veszélyt.
süti beállítások módosítása