SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Egyre többen bankolnak az interneten - 2009. szeptember

2009.10.19. 21:04 Sági Krisztina

Megállíthatatlanul növekszik az internetes bankolók száma. Kedvezőbb feltételekkel lehet például internetes számlacsomagot nyitni. Védhetjük a környezetet azáltal, hogy nem kell kinyomtatva elpostázni a havi számlakivonatot. Sok szempontból előnyös az internetes bankolás lehetősége. Már csak azt nem tudom, hogy miért van szükség annyi bankfiókra? Véleményem szerint azt a pénzt fejlesztésekre is lehetne fordítani.

"A nemzetközi tendenciáknak megfelelően Magyarországon is növekszik az elektronikus pénzügyi csatornákat igénybe vevő banki ügyfelek száma.
2009 első félévében már több mint 800 000 banki ügyfelet tartanak számon, akik nemcsak szerződéssel rendelkeznek online banki szolgáltatásokra, hanem használják is azt mindennapi ügyintézésre."

http://netkutatasok.blogspot.com/2009/10/egyre-tobben-bankolnak-az-interneten.html


Szólj hozzá!

Címkék: elektronikus fizetés

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr991461688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása