SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Google-Microsoft-Twitter szentháromság?

2009.10.11. 20:38 Sági Krisztina

Talán nem meglepő, de a három cég integrációjában a fő érdekelt a Twitter. Veszélyeztetve érzi magát több oldalról is, ezért próbálja magát bebiztosítani, és ilyen eszközökkel is pénzhez jutni. A cikk szerint a Twitter bevételei még a kiadásait sem fedezi. Még pontos hírek nem érkeztek, hogy valóban megvalósul-e a hármas, de kíváncsian várjuk a folytatást.

"Ha a cégek meg tudnak állapodni, a legnagyobb keresőoldalakon keresztül is elérhetőek lesznek a közösségi oldal rövid üzenetei, adta hírül a Wall Street Journal.
A Twitter üzenetek segítségével a keresőoldalak bizonyos témákban a jelenleginél aktuálisabb, frissebb információkat tudnának megjeleníteni."

http://www.technet.hu/techtud/20091010/google-microsoft-twitter_szentharomsag/


Szólj hozzá!

Címkék: microsoft google kereső

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr601443381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása