SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Mobil fizetéssel juthatnak vízhez az emberek Kenyában

2009.10.09. 11:30 Sági Krisztina

Napelemmel működtetett vízszivattyú-állomásokról vesznek vizet Kenyában. A terminál igénybevételéhez csupán egy mobiltelefon szükséges. A program célja, hogy az emberek könnyen és egyszerűen jussanak tiszta ivóvízhez.

"A kezdeményezésnek köszönhetően a jövőben a kelet-afrikai ország lakói tiszta ivóvízhez juthatnak. A vizet 100 méter mélységből szivattyúzzák fel és nagy méretű tartályokban tárolják.
A rendszer rendkívül egyszerű módon működik. A vizet vásárolni akaróknak először a mobiltelefonjaikról - az M-Pesa segítségével - át kell utalniuk pénzt a Safaricom egyik folyószámlájára."

http://www.sg.hu/cikkek/70152/mobil_fizetessel_juthatnak_vizhez_az_emberek_kenyaban

Szólj hozzá!

Címkék: elektronikus fizetés mobil szolgáltatás

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr581435748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása