SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

Papír nélkül a Pannonnál

2009.09.21. 16:48 Sági Krisztina

Egyre több vállalat alkalmazza az elektronikus számla szolgáltatást. Az ügyintézés egyszerűen intézhető otthoról. Nem mellesleg a környezetet is védjük, ha ilyen típusú számlát nyitunk.

"A szolgáltatás bármelyik üzleti és lakossági számlás, valamint új generációs kártyás előfizetéssel rendelkező ügyfél számára elérhető, igénybevétele senki számára nem jár plusz költséggel. Az elektronikus számla egyenértékű a papíralapú számlával, ám annál használata jóval egyszerűbb, gyorsabb."

http://www.mobilport.hu/cegmobil/20090919/papir_nelkul_a_pannonnal/

 


Szólj hozzá!

Címkék: mobil szolgáltatás

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr261397320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása