SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

A Facebook pénzzé teszi felhasználóit

2011.01.30. 14:39 Varga Kálmán

Két szolgáltatás tesztelése folyik a Facebook-nál: az egyik a státusz-frissítéseket változtatná reklámmá, míg a másik a közösségi vásárlást vezetné be.

A Mashable információi szerint a Google mellett a Mark Zuckerberg által vezetett oldal is azt tervezi, hogy bevezeti a közösségi vásárlást a felületén: az angolul "Buy With Friend" névre keresztelt megoldás segítségével - a Groupon által másolt oldalakhoz hasonlóan - a felhasználókat "kihagyhatatlan", egyszeri nagy kedvezményt biztosító ajánlatokkal igyekszenek majd virtuális javak megvásárlásra ösztönözni.
A fizetést az oldal a saját pénzével: a Facebook kredittel képzeli el.
Erről bővebb információ itt olvasható!

A Facebook emellett teszteli a "szponzorált történetek" bevezetését is, amely elképzelést elsőként a Twitter gondolta ki a szponzorált csiripelések formájában. Ezen megoldással a hirdetők kiválaszthatnak egy felhasználót, akinek a bejegyzését a saját reklámjukká változtathatják át.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Azaz így például ha a jövőben lájkoljuk kedvenc éttermünket, vagy bejelentkezünk oda az oldalon keresztül, akkor ne lepődjünk meg, ha véletlenül a sorainkat és arcunkat reklámként látjuk viszont. E funkció ugyanis minden felhasználót potenciális reklámhordozóvá tesz.

Forrás: http://nonstopuzlet.hu/a-facebook-penzze-teszi-felhasznaloit-20110127.html

Szólj hozzá!

Címkék: közösség facebook

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr792625307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása