SzEKIT blog

A SzEKIT blog olvasói többek között e-kereskedelmmel, online szolgáltatásokkal, mobilokra alapuló szolgáltatásokkal, illetve oktatással kapcsolatban olvashatnak híreket, de kutatásokról, üzleti lehetőségekről, elemzésekről, trendekről, és az ágazat ismertebb szereplőiről is informálódhatnak.

Az állásajánlatok szekció ingyenesen igénybevehető, hirdetéseket a következő e-mailcímre várjuk: info@szekit.hu!

Hirdetés

Facebook

Követőink

"Veled van tele a sajtó" pályázat: a Fiatal Európa Szerkesztőség tagokat keres!

2011.01.19. 16:05 Varga Kálmán

Mindig mindenről van véleményed?
Érdekelnek a hazai és nemzetközi politikai, közéleti fejlemények?
Szeretnéd kipróbálni magad újságíróként?

Ha a kérdésekre igennel válaszoltál, akkor bizonyára tudod, hogy 2011 első félévében Magyarország az Európai Unió Tanácsának soros elnöke. Ha kreatív és elhivatott egyetemi vagy főiskolai hallgató vagy, akkor most minden lehetőséged megvan arra, hogy fél éven keresztül professzionális körülmények között tudósíts a soros elnökséghez kapcsolódó legfontosabb eseményekről!

Ha Te leszel a legjobb 20 jelentkező egyike, a hivatásos és tapasztalt újságírókhoz hasonlóan részt vehetsz a soros magyar EU-elnökséghez kapcsolódó, a sajtó számára nyitott programokon!

Az eseményekről készült cikkeid, interjúid, beszámolóid publikálásra kerülnek az országos és regionális nyomtatott, valamint az on-line sajtóban is! 

Az Európai Bizottság, az Európai Parlament és a Külügyminisztérium pályázatának célja, hogy a fiatalok megismerjék az Európai Unió napi működését, és éljenek azokkal a formális és informális oktatási, nyelvtanulási és tapasztalatszerzési lehetőségekkel, amelyeket az Unió e programon keresztül biztosít számukra.

Ha kedvet kaptál a fél évig tartó izgalmas kalandhoz, amelyben egyúttal komoly szakmai tapasztalatot is szerezhetsz, ha szeretnél Te lenni a 20 diák egyike, aki a soros magyar elnökség eseményeiről tudósíthat, akkor jelentkezz!

A pályázat beadási határideje: 2011. január 31.

A feltételek: 
- aktív hallgatói jogviszony
- 18-24 év közötti életkor
- a magyar nyelv anyanyelvi és legalább egy idegen (európai uniós) nyelv aktív, minimum középfokú ismerete

A pályázati felhívás ezen a hivatkozáson található!


1 komment

Címkék: pályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://szekit.blog.hu/api/trackback/id/tr932598015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juliacska.kulka1988 · http://skypesuli.hu 2011.01.19. 19:45:07

és ehhez miért muszály főiskolásnak, egyetemistának lennem???
süti beállítások módosítása